Διοργανώνεται το Sevan Startup Summit 2019 μεταξύ 28 Ιουλίου και 3 Αυγούστου

Μεταξύ 28 Ιουλίου και 3 Αυγούστου, η Αρμενία θα φιλοξενήσει το Sevan Startup Summit 2019. Entrepreneurs καλούνται να υποβάλουν τις startup ιδέες τους για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Το camp, στην πανέμορφη λίμνη Σεβάν, αναμένεται να φιλοξενήσει περίπου 1.000 entrepreneurs από όλο τον κόσμο και θα λειτουργεί για μία εβδομάδα. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συναντηθούν με κορυφαίους ομιλητές, διεθνείς συμβούλους, μέντορες και επενδυτές και να ανταγωνιστούν για διάφορες επιχορηγήσεις (grants) και επενδύσεις για δημιουργία και ανάπτυξη και στον τομέα των νεοφυών επιχειρήσεων.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής είναι μέχρι τις 15 Ιουνίου 2019. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του project «Support to SME Development in Armenia» (EU-SMEDA).

Από το 2017, το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ σχέδιο στήριξης και ανάπτυξης των ΜΜΕ στην Αρμενία (EU-SMEDA) υποστηρίζει την ίδρυση Αρμενικών start-ups με δύο τύπους επιχορηγήσεων, για καινοτομία και επιχειρηματικότητα επιστημών και τεχνολογίας.

Δείτε βίντεο από το περσινό camp // www.seasidestartupsummit.com

GREARM ©

Η GREARM Initiative είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος σε θέματα επιχειρηματικότητας και διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας. Αποτελεί άτυπη πρωτοβουλία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν παρέχει υπηρεσίες.