Δύο νέα καταστήματα Goody’s Burger House στο Γερεβάν

Δύο νέα καταστήματα Goody’s Burger House στο Γερεβάν

13.02.2019

Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia, ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος εστίασης, συνέχισε και το 2018 τη δυναμική του πορεία επενδύοντας σε 3 στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης, που αφορούν στη διεύρυνση της διεθνούς του παρουσίας, την έμφαση στις αγορές τουριστικού ενδιαφέροντος και τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου του με νέες δραστηριότητες και νέα σήματα.

Η ανάπτυξη του Ομίλου κατά το 2018 οδήγησε σε αύξηση του αριθμού των άμεσα απασχολουμένων στις εταιρίες του Ομίλου Εστίασης της τάξεως του 9%, με τη δημιουργία 250 νέων θέσεων εργασίας. Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia αποτελεί το μεγαλύτερο εργοδότη στο χώρο της εστίασης στην Ελλάδα, απασχολώντας περισσότερους από 2.500 άμεσα και 5.000 έμμεσα εργαζομένους.

Τον Ιανουάριο, προστέθηκαν 2 νέα καταστήματα Goody’s Burger House στο Γερεβάν της Αρμενίας. Το πρώτο κατάστημα βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην οδό Northern Avenue 18 (με ωράριο λειτουργίας 10:00-00:00), που αποτελεί την πιο εμπορική οδό της χώρας με κορυφαία brands από όλο τον κόσμο.

Το δεύτερο κατάστημα βρίσκεται στο Food Court του Yerevan Mall στην οδό Arshakunyats 34 (με ωράριο λειτουργίας 10:00-22:00), του δημοφιλέστερου εμπορικού κέντρου του Γερεβάν, μετά το Dalma Mall.

Να τονίσουμε ότι στην Αρμενία δραστηριοποιούνται εδώ και αρκετά χρόνια ανταγωνιστικά brands όπως KFC και Burger King.

ΩΡΑ ΑΡΜΕΝΙΑΣ
600.12
1 EUR / AMD CBA 23.11.2020
Cloudy

0°C

ΓΕΡΕΒΑΝ

Cloudy

GREARM © 2020

Η GREARM Initiative είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος σε θέματα επιχειρηματικότητας και διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας. Αποτελεί άτυπη πρωτοβουλία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν παρέχει υπηρεσίες.
οδηγός επιχειρείν αρμενία, επιχειρηματικός οδηγός αρμενίας, επιχειρηματικότητα αρμενία, επενδύσεις αρμενία, εξαγωγές αρμενία, εισαγωγές αρμενία, διεθνείς εκθέσεις αρμενία, οικονομικές ειδήσεις