Επιχειρηματική Αποστολή ΕΒΕΑ στην Αρμενία, 18-20 Μαρτίου 2019

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Ερεβάν της Αρμενίας.

Από την Δευτέρα 18 Μαρτίου έως την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, με αναχώρηση την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στις 23:50 και επιστροφή την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στις 6:50.Η Αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Ερεβάν και με την υποστήριξη του Ελληνο-Αρμένικου Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Οι κλάδοι οι οποίοι θα εκπροσωπηθούν είναι:

τρόφιμα (με έμφαση σε ελαιόλαδο, ελιές, φέτα, γιαούρτι, ξηροί καρποί),

κατασκευές - δομικά υλικά (με έμφαση σε βερνίκια, χρώματα, κόλλες συγκολλητικά, μονώσεις),

φαρμακευτικά προϊόντα – καλλυντικά και

τουρισμός.

Το επιχειρηματικό Forum θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου 2019, όπου θα διεξαχθούν οι διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και αρμένικες επιχειρήσεις στο ξενοδοχείο Armenia Marriott Hotel Yerevan , 1 Amiryan street, Yerevan 0010, Armenia.

Κόστος Συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής για τον πρώτο εκπρόσωπο κάθε εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 120€ για τα μέλη του ΕΒΕΑ και του Ελληνο - Αρμένικου Επιμελητηρίου και 220€ για τα μη μέλη.

Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο, το επιπλέον κόστος είναι €60 για τα μέλη των δυο Επιμελητηρίων και 110€ για τα μη μέλη (50% έκπτωση σε κάθε επιπλέον συμμετέχοντα).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

GREARM ©

Η GREARM Initiative είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος σε θέματα επιχειρηματικότητας και διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας. Αποτελεί άτυπη πρωτοβουλία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν παρέχει υπηρεσίες.