Η Αρμενία αναμένεται να φιλοξενήσει το διεθνές φεστιβάλ Starmus VI

Η Αρμενία αναμένεται να φιλοξενήσει το διεθνές φεστιβάλ Starmus VI

08.09.2020

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Αρμενίας Armen Sarkissian και με την υποστήριξη της κυβέρνησης, το διεθνές φεστιβάλ επιστήμης και τέχνης Starmus VI προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στο Γερεβάν στις 6-11 Σεπτεμβρίου 2021.

Κατά συνέπεια, τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους, η Αρμενία θα γίνει διεθνές κέντρο για την τεχνολογία, την επιστήμη, τη μουσική και την τέχνη για μια εβδομάδα.

Στις αναμενόμενες χιλιάδες συμμετοχές καιπροσκλήσεων θα περιλαμβάνονται βραβευμένοι με Νόμπελ διάσημοι επιστήμονες και μουσικοί, καθώς και ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών.

Ταυτόχρονα, ο Αρμένιος Πρόεδρος θεωρεί το διεθνές φεστιβάλ Starmus VI σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Αρμενία.

ΩΡΑ ΑΡΜΕΝΙΑΣ
600.12
1 EUR / AMD CBA 23.11.2020
Partly Cloudy

0°C

ΓΕΡΕΒΑΝ

Partly Cloudy

GREARM © 2020

Η GREARM Initiative είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος σε θέματα επιχειρηματικότητας και διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας. Αποτελεί άτυπη πρωτοβουλία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν παρέχει υπηρεσίες.
οδηγός επιχειρείν αρμενία, επιχειρηματικός οδηγός αρμενίας, επιχειρηματικότητα αρμενία, επενδύσεις αρμενία, εξαγωγές αρμενία, εισαγωγές αρμενία, διεθνείς εκθέσεις αρμενία, οικονομικές ειδήσεις