Η Αρμενία στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά η συμμετοχή του Ελληνοαρμενικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελλάδα.

Η τεράστια προσέλευση επισκεπτών στη Δ.Ε.Θ. που ανήλθαν φέτος στα 263.762 άτομα σε συνδυασμό με μια πανσπερμία παράλληλων εκδηλώσεων έδωσε τη δυνατότητα σε πλήθος κόσμου να γνωρίσει τα αρμενικά προϊόντα αλλά και να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Αρμενία σε όλους τους τομείς.

Στην Έκθεση παρουσιάστηκαν τα διεθνούς φήμης μπράντι «Αραράτ», οι πασίγνωστες ετικέτες της αρμενικής οινοποιίας «Nοyan Tapan» και «Karas» καθώς και τα τελευταία μοντέλα της ωρολογοποιίας AWI. Την παράσταση έκλεψαν τα περίφημα κρασιά Aramé που είναι εξολοκλήρου φτιαγμένα από φρούτα όπως ρόδι, δαμάσκηνο και βύσσινο.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελλάδα κ. Φατέι Τσαρτσογλιάν.

Στους άμεσους στόχους του Ελληνοαρμενικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος είναι η συμμετοχή σε επιπλέον εκθέσεις στην Ελλάδα μεταξύ των οποίων η ερχόμενη «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη (10-12 Νοεμβρίου) που αποσκοπεί στην αμοιβαία ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος ανάμεσα στις δύο χώρες.

azator.gr

GREARM ©

Η GREARM Initiative είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος σε θέματα επιχειρηματικότητας και διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας. Αποτελεί άτυπη πρωτοβουλία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν παρέχει υπηρεσίες.