Η ΕΕ βοηθά στην ανάπτυξη νέου χειμερινού αθλητικού θέρετρου στο Vardahovit της Αρμενίας

Η ΕΕ βοηθά στην ανάπτυξη νέου χειμερινού αθλητικού θέρετρου στο Vardahovit της Αρμενίας

04.09.2020

Από περιηγήσεις σκι έως τοπικό φαγητό, δημιουργούνται νέες ευκαιρίες για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ στο Vardahovit με την υποστήριξη της ΕΕ.

Ένας νέος τουριστικός προορισμός για χειμερινά σπορ έχει αναπτυχθεί στο απομακρυσμένο χωριό Vardahovit που προσφέρει κοινές αλλά και extreme περιηγήσεις σκι στα βουνά της Αρμενίας, αναφέρει η αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Αρμενία.

Αυτή η δραστηριότητα θα βοηθήσει τη χαμηλή τουριστική σεζόν στην επαρχία της Αρμενίας, καθώς τουρίστες από διάφορα μέρη ταξιδεύουν στο Vardahovit για αυτήν την υπηρεσία που προσφέρεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Στους τουρίστες θα προσφέρονται εξοπλισμός σκι, ξεναγήσεις και τοπικό φαγητό.

Η ανάπτυξη αυτού του τουριστικού προορισμού στο Vardahovit έγινε πραγματικότητα στο πλαίσιο του έργου «EU4Armenia: Community-driven rural tourism and cultural activities in Gegharkunik and Vayots Dzor marzes».

ΩΡΑ ΑΡΜΕΝΙΑΣ
600.12
1 EUR / AMD CBA 23.11.2020
Sunny

3°C

ΓΕΡΕΒΑΝ

Sunny

GREARM © 2020

Η GREARM Initiative είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος σε θέματα επιχειρηματικότητας και διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας. Αποτελεί άτυπη πρωτοβουλία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν παρέχει υπηρεσίες.
οδηγός επιχειρείν αρμενία, επιχειρηματικός οδηγός αρμενίας, επιχειρηματικότητα αρμενία, επενδύσεις αρμενία, εξαγωγές αρμενία, εισαγωγές αρμενία, διεθνείς εκθέσεις αρμενία, οικονομικές ειδήσεις