Κύπρος: Έντονη ανησυχία από Αρμενία λόγω τουρκικών κινήσεων για γεωτρήσεις

Κύπρος: Έντονη ανησυχία από Αρμενία λόγω τουρκικών κινήσεων για γεωτρήσεις

10.07.2019

Η Αρμενία εκφράζει τη βαθιά ανησυχία της για την προσπάθεια της Τουρκίας να διεξαγάγει νέες γεωτρήσεις βορειοανατολικά της Κύπρου και επαναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξή της προς την Κυπριακή Δημοκρατία.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Αρμενίας έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter “εκφράζουμε τη βαθιά ανησυχία μας για την προσπάθεια της Τουρκίας να διεξαγάγει νέα επιχείρηση γεώτρησης στα βορειοανατολικά της Κύπρου”.

Προσθέτει ότι “οι συνεχιζόμενες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο θέτουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής σε κίνδυνο. Επαναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξή μας και την αλληλεγγύη μας προς την Κυπριακή Δημοκρατία”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΩΡΑ ΑΡΜΕΝΙΑΣ
600.12
1 EUR / AMD CBA 23.11.2020
Cloudy

0°C

ΓΕΡΕΒΑΝ

Cloudy

GREARM © 2020

Η GREARM Initiative είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος σε θέματα επιχειρηματικότητας και διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας. Αποτελεί άτυπη πρωτοβουλία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν παρέχει υπηρεσίες.
οδηγός επιχειρείν αρμενία, επιχειρηματικός οδηγός αρμενίας, επιχειρηματικότητα αρμενία, επενδύσεις αρμενία, εξαγωγές αρμενία, εισαγωγές αρμενία, διεθνείς εκθέσεις αρμενία, οικονομικές ειδήσεις