Κύπρος: Έντονη ανησυχία από Αρμενία λόγω τουρκικών κινήσεων για γεωτρήσεις

Κύπρος: Έντονη ανησυχία από Αρμενία λόγω τουρκικών κινήσεων για γεωτρήσεις

Η Αρμενία εκφράζει τη βαθιά ανησυχία της για την προσπάθεια της Τουρκίας να διεξαγάγει νέες γεωτρήσεις βορειοανατολικά της Κύπρου και επαναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξή της προς την Κυπριακή Δημοκρατία.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Αρμενίας έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter “εκφράζουμε τη βαθιά ανησυχία μας για την προσπάθεια της Τουρκίας να διεξαγάγει νέα επιχείρηση γεώτρησης στα βορειοανατολικά της Κύπρου”.

Προσθέτει ότι “οι συνεχιζόμενες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο θέτουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής σε κίνδυνο. Επαναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξή μας και την αλληλεγγύη μας προς την Κυπριακή Δημοκρατία”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ώρα Αρμενίας
UTC +04:00
1 EUR / AMD
528.16
CBA 19.08.2019
Clear

24°C

Γερεβάν

Clear

FOLLOW US
GREARM © 2019

Η GREARM είναι μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία ανάπτυξης επιχειρηματικότητας μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας. Λειτουργεί ως πλατφόρμα οικονομικών πληροφοριών χωρίς να παρέχει υπηρεσίες.
οδηγός επιχειρείν αρμενία, επιχειρηματικός οδηγός αρμενίας, επιχειρηματικότητα αρμενία, επενδύσεις αρμενία, εξαγωγές αρμενία, εισαγωγές αρμενία, διεθνείς εκθέσεις αρμενία, οικονομικές ειδήσεις