Ο Πρόεδρος της Αρμενίας συναντήθηκε με την απερχόμενη Ελληνίδα Πρέσβη στο Γερεβάν

Ο Πρόεδρος της Αρμενίας, Armen Sarkissian, συναντήθηκε σήμερα με την απερχόμενη Πρέσβη της Ελλάδας στην Αρμενία κα. Ναυσικά-Νάνσυ Εύα Βράιλα.

Ο Πρόεδρος Sarkissian εξέφρασε ευγνωμοσύνη στην Πρέσβη Βράιλα για τις προσπάθειές της για την περαιτέρω ανάπτυξη των φιλικών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας και εύχηθηκε κάθε επιτυχία στη μελλοντική της καριέρα.

Η πρέσβης Βράιλα δήλωσε ότι φεύγει από την Αρμενία με ζεστές αναμνήσεις και εντυπώσεις. "Η χώρα σας δημιούργησε υπέροχες συνθήκες για τη δουλειά μου. Ελπίζω να μπόρεσα να συνεισφέρω στις ήδη εξαιρετικές μας σχέσεις", δήλωσε η Πρέσβης.

Οι συνομιλητές αναφέραν επίσης για την πρόσφατη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στην Αρμενία και τη θεώρησαν σημαντική από την άποψη της εμβάθυνσης των διμερών δεσμών.

Φωτό: president.am

GREARM ©

Η GREARM Initiative είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος σε θέματα επιχειρηματικότητας και διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας. Αποτελεί άτυπη πρωτοβουλία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν παρέχει υπηρεσίες.