Ο Υπ. Άμυνας της Αρμενίας συναντήθηκε με τον Πρόξενο της Ελλάδας στο Γερεβάν

Ο Υπ. Άμυνας της Αρμενίας συναντήθηκε με τον Πρόξενο της Ελλάδας στο Γερεβάν

21.07.2020

Στις 20 Ιουλίου, ο Υπουργός Άμυνας της Δημοκρατίας της Αρμενίας David Tonoyan δέχθηκε τον Πρόξενο της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Γερεβάν κ. Δημήτριο Φελόπουλο, και τον Στρατιωτικό Ακόλουθο της Πρεσβείας μας, Συνταγματάρχη Δημοσθένη Σημαιάκη.

Η τρέχουσα κατάσταση και τα επιτεύγματα της διμερούς συνεργασίας Αρμενίας-Ελλάδας στον αμυντικό τομέα καθώς και την πορεία για την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας, τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Η ελληνική πλευρά επιβεβαίωσε τη συνέχιση των στρατιωτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης στην ελληνική γλώσσα.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αποστολής του στην Αρμενία, ο Υπουργός Άμυνας ευχαρίστησε τον Στρατιωτικό Ακόλουθο, Συνταγματάρχη (ΔΒ) Δημοσθένη Σημαιάκη για τη σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη της ελληνο-αρμενικής αμυντικής συνεργασίας κατά τη διάρκεια της θητείας του και του απονεμήθηκε το μετάλλιο «Για Στρατιωτική Συνεργασία».

Θέματα που σχετίζονται με την περιφερειακή ασφάλεια συζητήθηκαν επίσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης καθώς και για την τρέχουσα κατάσταση στα σύνορα Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν.

Πηγή: Υπουργείο Άμυνας Αρμενίας

ΩΡΑ ΑΡΜΕΝΙΑΣ
600.12
1 EUR / AMD CBA 23.11.2020
Sunny

4°C

ΓΕΡΕΒΑΝ

Sunny

GREARM © 2020

Η GREARM Initiative είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος σε θέματα επιχειρηματικότητας και διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας. Αποτελεί άτυπη πρωτοβουλία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν παρέχει υπηρεσίες.
οδηγός επιχειρείν αρμενία, επιχειρηματικός οδηγός αρμενίας, επιχειρηματικότητα αρμενία, επενδύσεις αρμενία, εξαγωγές αρμενία, εισαγωγές αρμενία, διεθνείς εκθέσεις αρμενία, οικονομικές ειδήσεις