Συνάντηση Υπουργού Άμυνας της Αρμενίας με τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Γερεβάν

Συνάντηση Υπ. Άμυνας της Αρμενίας με τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Γερεβάν

02.09.2020

Την 1η Σεπτεμβρίου, ο Υπουργός Άμυνας της Δημοκρατίας της Αρμενίας David Tonoyan δέχθηκε τον Πρέσβη της Ελληνικής Δημοκρατίας Ευάγγελο Τουρνάκη και τον νέο Στρατιωτικό Ακόλουθο της πρεσβείας μας στο Γερεβάν, Συνταγματάρχη (ΤΘ) Γεράσιμο Αυλωνίτη.

Ο Αρμένιος Υπουργός χαιρέτισε τον Πρέσβη με την ευκαιρία της πρώτης επίσκεψής του στο Υπουργείο Άμυνας και συνεχάρη τον Έλληνα αξιωματικό για την ανάληψη των καθηκόντων του στην Αρμενία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη διμερή συνεργασία Αρμενίας-Ελλάδας στον τομέα της άμυνας, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις περιφερειακής ασφάλειας.

Πηγή/Φωτό: mil.am

ΩΡΑ ΑΡΜΕΝΙΑΣ
600.12
1 EUR / AMD CBA 23.11.2020
Cloudy

0°C

ΓΕΡΕΒΑΝ

Cloudy

GREARM © 2020

Η GREARM Initiative είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος σε θέματα επιχειρηματικότητας και διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας. Αποτελεί άτυπη πρωτοβουλία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν παρέχει υπηρεσίες.
οδηγός επιχειρείν αρμενία, επιχειρηματικός οδηγός αρμενίας, επιχειρηματικότητα αρμενία, επενδύσεις αρμενία, εξαγωγές αρμενία, εισαγωγές αρμενία, διεθνείς εκθέσεις αρμενία, οικονομικές ειδήσεις