Υπογραφή Προγράμματος Τριμερούς Συνεργασίας Ελλάδος – Αρμενίας – Κύπρου

Υπογραφή Προγράμματος Τριμερούς Συνεργασίας Ελλάδος – Αρμενίας – Κύπρου

04.03.2020

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 υπεγράφη το Πρόγραμμα Τριμερούς Συνεργασίας Ελλάδος – Αρμενίας – Κύπρου για το έτος 2020.

Επικεφαλής της Ελληνικής πλευράς ήταν ο Υποναύαρχος Δημήτριος Καβουλάκος ΠΝ, Διευθυντής Στρατηγικής – Πολιτικής του ΓΕΕΘΑ, της πλευράς της Αρμενίας ο κ. Λεβόν Γκριγκόρι Αϊβαζιάν (Levon Grigori Ayvazyan), Διευθυντής της Διευθύνσεως Αμυντικής Πολιτικής του Υπουργείου Αμύνης, ενώ της Κυπριακής ο Τχης (ΠΖ) Χρυσός Κουλλουπάς, Επιτελής του Τμήματος Αμυντικής Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αμύνης της Κύπρου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αντηλλάγησαν απόψεις, σχετικά με τις προκλήσεις άμυνας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και του Καυκάσου.

Πηγή / Φωτό: geetha.mil.gr

ΩΡΑ ΑΡΜΕΝΙΑΣ
600.12
1 EUR / AMD CBA 23.11.2020
Partly Cloudy

3°C

ΓΕΡΕΒΑΝ

Partly Cloudy

GREARM © 2020

Η GREARM Initiative είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος σε θέματα επιχειρηματικότητας και διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας. Αποτελεί άτυπη πρωτοβουλία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν παρέχει υπηρεσίες.
οδηγός επιχειρείν αρμενία, επιχειρηματικός οδηγός αρμενίας, επιχειρηματικότητα αρμενία, επενδύσεις αρμενία, εξαγωγές αρμενία, εισαγωγές αρμενία, διεθνείς εκθέσεις αρμενία, οικονομικές ειδήσεις